Nieuwe functionaliteiten eerste helft 2017

Wauw, de betrokken- en bereidheid om ons te helpen is groot. Cliendo gebruikers sturen ons nieuwe ideeën, testen nieuwe functionaliteiten en hebben bijna eigenhandig de nieuwe FAQ samengesteld. Geweldig! 

Dankzij deze betrokkenheid kunnen we Cliendo steeds beter maken, om ons doel te verwezenlijken. Het makkelijkste cliëntvolgsysteem maken. We leren steeds beter hoe we onze gebruikers kunnen helpen zo veel mogelijk tijd te besparen. Afgelopen half jaar hebben we onderstaande functionaliteiten verbeterd of toegevoegd:  

 

Item
Toelichting
Cliënt toegang tot dossier
Geef je cliënten toegang tot hun eigen dossier.
Online intake
Stuur online een vragenlijst of intake naar je cliënt. Deze vult de vragenlijst in op zijn mobiel of laptop en jij krijgt een compleet dossier binnen in je Cliendo.
2-staps verificatie
Om extra veilig in te loggen op je account kun je nu 2-staps verificatie aanzetten via de Google Authenticator app. Als je dit hebt aangezet kun je ook je eigen wachtwoord kiezen.
UX Verbeteringen
Met Cliendo gebruikers, feedback, video software én een groep studenten van de Haagse Hogeschool realiseerden we realiseerden tientallen kleine verbeteringen aan de User Experience.
iPad verbeteringen
We maakten Cliendo veel beter voor op de iPad. Komend half jaar voegen we hier ook mobiel aan toe.
Dossier export
Exporteer een heel cliëntdossier naar een word document.
Uren export in excel
Nachttarief, feestdag, categorieën? Cliendo berekent automatisch het aantal gemaakte uren per cliënt en/of per medewerker
Verbeterde Cliëntgroepen
Deel cliënten en medewerkers in groepen in, deel bestanden met de hele groep, hou een dagrapportage en groepsagenda bij.
Grote cliëntgroepen
Grote cliëntgroepen worden automatisch ingedeeld op alfabet, zodat je overzichtelijk honderden cliënten in één groep kan beheren
Koppelingen met 27+ platforms
We realiseerden koppelingen met 27+ platforms. Waaronder Dropbox, Google Drive, OneDrive, Gmail bijlagen en meer.
Archief
Cliënt niet meer actief, maar moet wel bewaard blijven? Elke account heeft nu standaard een archief.
Verbeterd zoeken
Verbeterde zoekfunctie in cliëntoverzicht geeft vrijwel direct resultaat. 99% van de tijd binnen 0,0004 seconden om precies te zijn, maar dat vinden alleen programmeurs interessant.


Kijk op cliendo.nl/faq voor uitgebreide informatie over veel van deze functionaliteiten. Zie je er eentje die nog niet aan staat voor jouw account maar die je wel graag wilt hebben, mail ons dan even! 

 

Bugs opgelost 

Naast nieuwe functionaliteiten werken we ook continue aan het verbeteren van het Cliendo basisplatform. We hebben zelf ongeveer vijftien apparaten waarmee we Cliendo testen, uiteenlopend van een Macbook Pro t/m Windows Vista, 7, 8, 10 laptops en allerlei tablets. We testen voornamelijk in Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Toch is het niet mogelijk om bij lancering van een functionaliteit zeker te weten dat deze op alle combinaties van besturingssystemen en browsers feilloos werkt – en ook hier komt de input van onze gebruikers met nog eens honderden combinaties van apparaat en browser zeer goed van pas. We losten 21 bugs op, waaronder deze: 

0.2.7 Online intake werd niet volledig weergegeven 
0.2.11 Geslacht (man/vrouw) blijft niet opgeslagen bij verversen
0.2.16 Bij deel gebruikers bleven bestanden hangen in de upload 
0.2.17 Safari gebruikers hebben witte balk in scherm na inloggen 
0.2.20 Veld verdwijnt bij aanklikken BV / VOF / Eenmanszaak
0.2.21 Flikkerende groepstitel bij aanpassen 

 

En dit half jaar? 

Komende maanden werken we o.a. aan Cliendo Mobile, Facturen, Vecozo, een betere gebruikersomgeving en verbetering van de kennisbank. 

Vind je het leuk om als eerste nieuwe functionaliteiten te testen en ideeën te geven, mail ons dan even op info@cliendo.com! 

 

 

Joris Landkroon
Door Joris  Landkroon
Jouw werk zo makkelijk mogelijk maken is mijn doel.
Door
Joris  Landkroon
Oprichter van Cliendo
Joris Landkroon
Doe mee met 426 ontvangers en ontvang
de beste e-mail only artikelen
Inschrijven
Geen salesmails, geen spam.
Uitschrijven met één druk op de knop.
Uw aanvraag wordt verstuurd..
Bedankt voor je inschrijving
Er is een bevestiging gestuurd naar:
Daar is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens