Jouw nieuwe clientsysteem

Cliendo is hét makkelijkste clientsysteem. Werk snel, praat direct met collega’s en houd meer tijd over voor jouw cliënten.

Wij hebben Cliendo gemaakt met als doel een zo eenvoudig mogelijk clientsysteem te maken. In opzet en in gebruik: 9 van de 10 gebruikers kunnen zonder enige uitleg aan de slag. Alle informatie van jouw clienten staat voortaan op één plek. 

lotte-gebruikt-cliendo-llvsEen overzichtelijke timeline, agenda en alle clientgegevens paraat. Dat is logisch voor een cliëntsysteem. Maar wat onderscheidt Cliendo van andere clientsystemen?  

clienDO

Cliendo is meer dan een clientsysteem waarin je overzichtelijk en eenvoudig gevoelige data opslaat. De kern van Cliendo is jouw werkzaamheden makkelijker maken:  

  • Documenten sleep je makkelijk van je computer naar je cliënt.
  • De chat met je collega, hele team of zelfs cliënt is maar één muisklik van je vandaan.
  • Niets dat je typt gaat verloren, alles wordt direct opgeslagen.
  • Dankzij Cliendo e-mailen gebruikers 55% minder.


Design maakt het verschil

De reden dat we Cliendo hebben gemaakt is om een veel beter gebruiksgemak te bieden dan bij bestaande systemen. Daarnaast vonden we ook dat veel clientsystemen er uitzien alsof ze uit 1994 kwamen. Dat bleek ook zo te zijn.

‘Het gaat anno nu met software niet meer om welke functionaliteiten software heeft – het gaat om hoe makkelijk je deze functionaliteiten kunt gebruiken .’ – Joris Landkroon (Oprichter Cliendo)

Onze oprichter Joris is van huis uit UX-designer en heeft een groot aantal software-systemen geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid voordat hij de basis legde voor Cliendo. We testen doorlopend en regelmatig met gebruikers, waaronder mogelijk ook jij straks, hoe we het nog beter en makkelijker kunnen maken. 

Veiligheid & Cloud

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Onze software is succesvol op NEN7510 / ISO27001 principes geaudit door de externe veiligheids experts van AuditConnect en uitgerust met 2-staps verificatie via Google Authenticator. Daarnaast tekenen wij graag een geheimhoudingsverklaring voor jouw gegevens. In de cloud is jouw account 24 uur per dag beschikbaar met een garantie van 99,99%.

Het datacentrum
Ons clientsysteem staat op een beveiligde omgeving in Nederland en is ISO 27001, 14001 en 9001 gecertificeerd, draait 100% CO2 neutraal en is volledig redundant uitgevoerd. Ofwel; kwaliteitsmanagement, beveiliging en milieumanagement zijn gegarandeerd.

30 dagen gratis proberen

We willen iedereen de kans geven om Cliendo zonder voorwaarden uit te proberen. Ook kun je als gebruiker ook makkelijk de client zelf, ouders en/of derden uitnodigen voor Cliendo, zonder dat die iets hoeven te betalen.

Net als de software zelf houden we de financiën het liefst transparant en laagdrempelig. Zie hier onze prijzen.
Support, dossiers delen, opslagruimte zijn allemaal inbegrepen. 

30 dagen gratis proberen
Probeer nu gratis met een demo account.
Nu beginnen

Of neem even contact op met onze oprichter Joris:

Clientsysteem adviseurJoris@cliendo.com
Tel: 085 40 10 583

Clientvolgsysteem gebruiker
'Implementatie ging erg soepel en we zijn blij met de samenwerking'

Thom de Graeff

Directeur Integratiepro
Clientsysteem gebruiker
'Ik ben via een vriendin getipt. Ik kan niet anders dan positief zijn over Cliendo'

Anna Toren

Docente
Roos Kinderpraktijk
Mentorplus
De Gezelling
Kummeling begeleiding
WLZ Cliëntondersteuning