ECD: Elektronisch Clienten Dossier

Sneller werken met een makkelijk elektronisch clientendossier

Elektronisch cliënten dossier / ECD

Jouw werk draait om mensen

Je wilt je tijd het liefst spenderen aan mensen helpen. Daar moet je ook je uren en gesprekken voor bijhouden. Toch ben jij liever met cliënten in gesprek. Daarom helpen wij je werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken.

Clienten in ECDVerbinden

Sta direct in contact met je client, zijn/haar ouders, je collega’s en andere hulpverleners. Je voegt heel eenvoudig cliënten en teamgenoten toe aan specifieke clientendossiers. Chatten is ook mogelijk, waardoor je veel minder hoeft te e-mailen. Alle informatie die je nodig hebt is met een klik toegankelijk in je ECD.

Berichtje in ECDSlim

Nieuwe afspraak met een client? Krijg je een berichtje van als je dat wilt. Ook verjaardagen van cliënten en collega’s ontgaan je niet. Je (declarabele) uren worden automatisch bijgehouden. Cliendo ECD leert jou kennen en denkt met je mee.

Je eigen computer niet in de buurt? Inloggen kan uiteraard overal. Zelfs documenten kun je in Cliendo laten ondertekenen en opsturen.

dossier-op-maat ECD Op maat

Cliendo is in te richten op jouw manier van werken. Je kiest welke informatie jij wilt opslaan, op welke locatie en wie toegang heeft tot welke informatie. Zelfs de beveiliging kun je naar eigen wens aanpassen. Wie wat mag lezen kun je zelf instellen. Met ons online formulier komen anamneses, intakes of vragenlijsten meteen direct in het juiste cliëntendossier binnen.

LaagdrempeligLaagdrempelig

Onze software is zo ontworpen dat je niet ziet wat je niet nodig hebt. Je kunt er zonder uitleg of handleiding mee aan de slag. Je kunt in slechts 1 minuut een account aanmaken en hiermee blijven werken. En mocht het zijn dat je ergens niet uitkomt, dan kun je ons altijd even bellen: 085 – 40 10 583.

Meer dan 400 tevreden gebruikers

Cliendo wordt door heel Nederland gebruikt en wij hebben een gemiddelde tevredenheidsscore van 4.9 uit 5.

400 gebruikers in heel NL op ons ECD

Rechts op deze pagina staan referenties van Janine, Susan en Tjeerd.
Deze staan ook op Google, samen met 20 andere.

Gecertificeerd en veilig

We hebben een NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd datacentrum. Ook onze IT security processen zijn door Auditconnect onafhankelijk geaudit en TPM gecertificeerd op NEN/ISO.

We hebben meer dan 144 beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, van 2 staps verificatie tot encryptie van cliëntgegevens.

Probeer ons ECD gratis uit

Je zit nergens aan vast. Het verloopt automatisch. En met help.cliendo.com erbij krijg je alle functionaliteiten stap voor stap uitgelegd met video en afbeeldingen.

Je kunt ook een gratis demonstratie met ons inplannen, dan helpen we je in een half uurtje helemaal op weg. Als je dat wilt: gewoon even reageren op de chat berichten die je krijgt als je een account hebt aangemaakt.

14 dagen gratis proberen
Vraag nu een online demo account aan.
Nu beginnen

'Sane Welzijn biedt ambulante hulpverlening aan hulpvragers die vanuit de Wmo een ondersteuningstraject toegekend hebben gekregen.

Bij het zoeken naar een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke cliëntvolgsysteem, is onze keuze gevallen op Cliendo.

De overzichtelijkheid en compleetheid van Cliendo biedt een veilige opslag plaats voor dagrapportages, ondersteuningsplannen en doelen van onze hulpvragers. Ook de communicatie met collega's via Cliendo wordt vergemakkelijkt doordat wij elkaar kunnen 'taggen' in rapportages.

Tevens zijn de medewerkers van Cliendo makkelijk bereikbaar, altijd vriendelijk en hulpvaardig. Zo kunnen wij Cliendo onze eigen touch geven!'

Janine Alves d'Almeida

sanewelzijn.nl
Elektronisch cliënten dossier aanbeveling
'Cliendo is een vernuftige, gebruiksvriendelijke (want zeer intuïtieve) tool.

Niet alleen beschikt de gezellin zo over zeer gedetailleerde cliëntinfo; ook de mantelzorgers van onze cliënten houden tijd over want een agenda vol post-its is niet meer nodig.

Het enige wat je nodig hebt is een tablet. Met CLIENDO'

Susan van Camp

Degezellin.nl
Advies mbt ECD keuze
'Cliendo haar systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zo hebben collega's van mij het systeem in gebruik zonder daarvoor trainingen te hebben gevolgd (zelfs mensen met weinig computerervaring).

Naast de gebruiksvriendelijke interface heb ik Cliendo leren kennen als een betrouwbare partij met gevoel voor service. Kortom, een klantgerichte partij die mee wil denken met alle relevante (ICT)-vraagstukken.

Cliendo kenmerkt een persoonlijke aanpak met directe communicatie zonder poespas.'

Tjeerd Bakker

charitaszorg.nl
WLZ clientondersteuning
Mentorplus
Krollefier
Kummeling
Roos kinderpraktijk
All stars begeleiding
Futurum begeleid wonen
De Gezellin
Innova
Bosattelier dagbesteding