ECD: Elektronisch Clienten Dossier

Sneller werken met een makkelijk elektronisch clientendossier

Clienten in ECD

Jouw werk draait om mensen

Je wilt je tijd het liefst spenderen aan mensen helpen. Daar moet je ook je uren en gesprekken voor bijhouden. Toch ben jij liever met cliënten in gesprek. Daarom helpen wij je werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken. 

 

Clienten in ECDVerbinden

 

Sta direct in contact met je client, zijn/haar ouders, je collega’s en andere hulpverleners. Je voegt heel eenvoudig mensen toe aan specifieke clientdossiers. Chatten is ook mogelijk, waardoor je veel minder hoeft te e-mailen. Alle informatie die je nodig hebt is met een klik toegankelijk in je ECD. Met de ingebouwde projecthulp werk je een stuk makkelijker samen.

 

Berichtje in ECDSlim

 

Nieuwe afspraak met een client? Krijg je een berichtje van als je dat wilt. Ook verjaardagen van cliënten en collega’s ontgaan je niet. Je (declarabele) uren worden automatisch bijgehouden. Cliendo ECD leert jou kennen en denkt met je mee.

Je eigen computer niet in de buurt? Inloggen kan uiteraard overal. Zelfs documenten kun je in Cliendo laten ondertekenen en opsturen. 

 

dossier-op-maat  ECD Op maat

 

Cliendo is in te richten op jouw manier van werken. Je kiest welke informatie jij wilt opslaan, op welke locatie en wie toegang heeft tot welke informatie. Zelfs de beveiliging kun je naar eigen wens aanpassen en koppelingen met je bestaande systemen kunnen ontwikkeld worden. Met ons online formulier komen aanvragen via je website ook direct in Cliendo binnen.

 

LaagdrempeligLaagdrempelig

 

De software is zo ontworpen dat je niet ziet wat je niet nodig hebt. Je kunt er zonder uitleg of handleiding mee aan de slag. Ook kun je Cliendo per maand afnemen. En mocht het zijn dat je ergens niet uitkomt, dan kun je ons altijd even bellen: 085 – 40 10 583. 

 

Meer weten? Download onze ECD kiesgids 

Als je wilt weten welk ECD het beste bij jou of jouw organisatie past, download dan de Cliendo ECD gids. Hierin worden tips gegeven over hoe je het beste een ECD kiest, waar je op moet letten, en hoe je deze het beste implementeert in jouw organisatie. 

 

Download de gratis kiesgids

Download gids
Uw aanvraag wordt verstuurd..
Bedankt voor de aanvraag!
Je ontvangt zo een mail op:
Let op: alle aanvragen worden handmatig gekeurd, dus het kan 24 uur duren voordat je de gids ontvangt!
Daar ging iets mis. probeer het later nog eens

 

Michelle Vervoord
'Ben superblij dat ik jullie heb gevonden!'

Michelle

Eigenaresse Zorgboerderij
'We zijn goed geholpen in de overgang van dropbox naar een volwaardig systeem. Met ons budget was helaas niet alles mogelijk dat ik voor ogen had, maar wij hebben onze werkwijze aangepast naar die van Cliendo en dat werkt perfect'

Bernd

Bureau Bijles
WLZ clientondersteuning
Mentorplus
Krollefier
Kummeling
Roos kinderpraktijk
All stars begeleiding
Futurum begeleid wonen
De Gezellin
Innova
Bosattelier dagbesteding