Software voor de thuiszorg

Gebruikers van thuiszorg software

Lotte en Edwin werken bij Thuiszorg Vita. Ze vinden het belangrijk zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te geven aan hun cliënten.

Ze hebben nog 6 collega’s en samen 140 cliënten, maar net als Lotte en Edwin zijn die ook liever bezig met cliënten helpen dan met IT. Daarom gaat de administratie momenteel niet zo efficiënt als dat het zou kunnen.

Veel zaken overtypen, documenten heen en weer e-mailen en slecht overzicht van wat er gebeurt in de organisatie. Dit onnodige extra werk kost inmiddels zo veel extra tijd en geld dat mensen helpen er soms bij inschiet.

Bij andere thuiszorg instellingen kunnen cliënten en hun kinderen zelf inloggen, hun gegevens en bestanden bijhouden en direct contact houden met zorgverleners (een cliëntvolgsysteem dus). Maar voor Vita is een thuiszorg app toekomstmuziek.

De administratie bij Thuiszorg Vita is langzaam en duur; daardoor zijn de kosten ten opzichte van andere aanbieders veel te hoog en dit brengt het voortbestaan in gevaar.

Lotte besluit actie te ondernemen en samen met Edwin op zoek te gaan naar een oplossing. Edwin probeert Cliendo. Dé makkelijkste thuiszorg software. Hij is enthousiast en adviseert Lotte het ook eens te proberen.

Twee weken later komt Edwin bij Lotte langs en ziet hij haar ontspannen aan haar bureau zitten te lezen.

Edwin ziet het leerlingvolgsysteem in gebruik   ‘Heb jij het niet druk?’ vraagt hij verbaasd.


Lotte gebruikt Cliendo LVS‘Minder! Ik hoef geen dingen meer over te typen haha. En alles staat op één plek. Deze thuiszorg software scheelt me makkelijk een uur per dag. Heb denk ik voor het eerst in twee jaar gewoon weer tijd om pauzes te nemen en zo. Is een stuk relaxter hoor. Dankjewel nog 
Edwin.’

Wij van Cliendo zijn het eens met Edwin’s advies. We hebben hem nota bene zelf bedacht voor dit verhaaltje. Begin nu met jouw nieuwe thuiszorg software door een gratis 14 dagen proberen account aan te maken.


Jouw thuiszorg software: Cliendo

Is onze thuiszorg software voor jou geschikt? Ondanks dat wij ook voor grotere zorg organisatie werken, geven wij de voorkeur aan samenwerken met kleinere organisaties, zoals wijzelf. Onze thuiszorg software is voor jou gemaakt als je tussen de één en 500 medewerkers hebt en cliënten langer dan twee weken begeleid. In het bijzonder voor:

  • Thuiszorg
  • Ambulante thuiszorg
  • Woonzorg
  • Zorg- & Hulpverleners
  • Organisaties die persoonlijke begeleiding belangrijk vinden.

Andere benamingen voor onze thuiszorg software zijn ook wel elektronisch clienten dossier thuiszorg, thuiszorg app en software thuisverpleging.
Kunnen we je ergens bij helpen? Bel direct met Joris, de oprichter van Cliendo.

Joris adviseur leerlingvolgsysteemJoris@cliendo.com
Tel: 085 40 10 583

30 dagen gratis proberen
Probeer nu gratis met een demo account.
Nu beginnen
Roos Kinderpraktijk
Mentorplus
De Gezelling
Kummeling begeleiding
WLZ Cliëntondersteuning